0918 227 808  (Po-Pia: 09:00-12:00, 13:00-16:00)

Nové zimné pneumatiky Bridgestone Blizzak 6 | Dokonalá voľba pre zimu | AutoObuv.sk

  Kategórie: Novinky,
11. sep'24

Zimná sezóna prináša náročné podmienky na cestách, a preto je výber správnych pneumatík rozhodujúci pre bezpečnú a komfortnú jazdu. Pneumatiky Bridgestone Blizzak 6 sú stvorené na to, aby zvládli aj tie najťažšie zimné podmienky, a to vďaka pokročilej technológii ENLITEN, ktorá zabezpečuje nielen dlhšiu životnosť, ale aj vynikajúcu ovládateľnosť na snehu a mokru.Blizzak 6 detail sneh

Kľúčové vlastnosti pneumatík Bridgestone Blizzak 6

  • Vynikajúca ovládateľnosť na snehu a mokrej vozovke: Jednou z hlavných predností pneumatík Blizzak 6 je ich schopnosť poskytnúť spoľahlivú trakciu a krátku brzdnú dráhu aj na najnáročnejších zimných povrchoch. Podľa testov ide o jednu z najlepšie hodnotených pneumatík pre brzdné vlastnosti a akceleráciu na snehu.

  • Najkratšia brzdná dráha na mokrej vozovke: Bezpečnosť na mokrej vozovke je jednou z najvyšších priorít, a preto Blizzak 6 ponúka najlepšie brzdné vlastnosti vo svojej triede.

  • Predĺžený kilometrový výkon: Jednou z revolučných inovácií tejto pneumatiky je predĺžená životnosť. Blizzak 6 má o 32 % dlhšiu životnosť v porovnaní s predchádzajúcou generáciou, čo umožňuje až o jednu zimnú sezónu viac.

Blizzak 6 vs lm005

Inovatívna technológia ENLITEN

Technológia ENLITEN je kľúčovým prvkom, ktorý odlišuje Bridgestone Blizzak 6 od konkurencie. Táto technológia nielenže zvyšuje výkon pneumatiky, ale tiež znižuje dopad na životné prostredie.

  • Znížená environmentálna záťaž: Vďaka efektívnejšiemu využívaniu surovín a zvýšenému podielu recyklovaných materiálov sa Blizzak 6 stáva ekologickejšou voľbou pre zimnú sezónu. Až 25 % pneumatiky je vyrobených z recyklovaných a recyklovateľných materiálov.

  • EV Ready: Pneumatiky Blizzak 6 sú navrhnuté tak, aby vyhovovali špecifickým požiadavkám elektrických vozidiel, pričom ponúkajú optimálnu energetickú účinnosť a zníženú hlučnosť. Táto pneumatika je tak ideálna voľba pre vozidlá so spaľovacím aj elektrickým pohonom.

Entliten technologia

Bezpečnosť a komfort bez kompromisov

Pri návrhu pneumatík Bridgestone Blizzak 6 bola bezpečnosť na prvom mieste. Pneumatiky sú navrhnuté tak, aby poskytovali maximálnu ochranu na suchom aj mokrom povrchu. Bezpečnosť na zimných cestách je absolútnou prioritou.

Okrem toho ponúkajú pneumatiky Blizzak 6 vynikajúci jazdný komfort. Nižšia hlučnosť a vyššia trakcia zaručujú pohodlnú jazdu aj v tých najnáročnejších podmienkach.Blizzak6 detailbocnice

Výhody pre majiteľov elektrických vozidiel

Pre majiteľov elektromobilov je Blizzak 6 jasnou voľbou. Pneumatika je prispôsobená na zvládnutie zvýšenej hmotnosti a točivého momentu elektrických vozidiel, pričom zaisťuje:

  • Maximálny dojazd na jedno nabitie: Efektívne využitie energie prispieva k predĺženiu dojazdu, čo je kľúčovým faktorom pre každého vodiča elektrického vozidla.
  • Nižšia hlučnosť: Komfortné jazdné vlastnosti sú podporené výrazne nižšou hlučnosťou, čo zvyšuje pohodlie pri dlhších cestách.
  • Zvýšená životnosť: Pneumatika bola navrhnutá tak, aby zvládala zvýšenú záťaž a opotrebenie spojené s vyššou hmotnosťou elektrických vozidiel.

Pneumatiky Bridgestone Blizzak 6 predstavujú dokonalú kombináciu výkonu, bezpečnosti a trvalej udržateľnosti. Bez ohľadu na to, či jazdíte na spaľovacom alebo elektrickom vozidle, táto pneumatika vám ponúkne spoľahlivosť na zasnežených a mokrých cestách, dlhšiu životnosť a špičkový výkon. Vďaka technológii ENLITEN a jej ekologickým výhodám je Blizzak 6 nielen bezpečnou, ale aj zodpovednou voľbou pre každého vodiča.

Novinky emailom

Chcete byť informovaný o novom tovare v našom sortimente, najnovších akciách a ponukách, ktoré pre vás pripravíme?
Prihláste sa k ich odberu e-mailom.

Facebook AutoObuv.sk pneumatiky