0918 227 808  (Po-Pia: 09:00-12:00, 13:00-16:00)

Zimné pneumatiky Kleber 225/65R17 106H KRISALP HP3 SUV

Cena: od 124,70
Cena bez DPH: od 103,92 €
Cena poštovného s DPH 3.6 €
Dostupnosť:Skladom v EU
Skladom v EU
Doručenie do 5 pracovných dní
124,70 €
Kód tovaru: 074569

Kleber Krisalp HP3 SUV sú špeciálne navrhnuté zimné pneumatiky pre SUV vozidlá, ktoré ponúkajú vynikajúci výkon v náročných zimných podmienkach. Táto pneumatika kombinuje výbornú trakciu na snehu a ľade s robustnou konštrukciou, ktorá je prispôsobená vyšším záťažiam SUV vozidiel. Krisalp HP3 SUV poskytuje bezpečnú, stabilnú a pohodlnú jazdu aj v tých najdrsnejších zimných podmienkach.

Hlavné vlastnosti Kleber Krisalp HP3 SUV:

  • Optimálna trakcia na snehu a ľade: Dezén pneumatiky je navrhnutý s hlbokými lamelami a špeciálnymi blokmi, ktoré zaisťujú maximálnu priľnavosť na zasnežených a zľadovatených cestách. To zlepšuje ovládateľnosť a poskytuje vodičom istotu aj v náročných zimných podmienkach.

  • Zvýšená odolnosť pre SUV: Pneumatika je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré zabezpečujú jej odolnosť voči opotrebeniu a zvládanie vyšších záťaží typických pre SUV vozidlá.

  • Bezpečnosť na mokrých cestách: Vďaka širokým drážkam a inovatívnej zmesi gumy pneumatika efektívne odvádza vodu, čím znižuje riziko aquaplaningu a zaručuje bezpečnú jazdu aj na mokrých povrchoch.

  • Komfortná jazda: Krisalp HP3 SUV je navrhnutá tak, aby poskytovala tichú a pohodlnú jazdu, minimalizujúc hluk a vibrácie, čo je ideálne pre dlhšie cesty aj v zimnom období.

  • Dlhá životnosť: Pneumatika je vyrobená s dôrazom na trvanlivosť a rovnomerné opotrebenie, čo zvyšuje jej životnosť a znižuje potrebu častej výmeny.

Kleber Krisalp HP3 SUV je ideálnou voľbou pre majiteľov SUV vozidiel, ktorí hľadajú spoľahlivé a bezpečné zimné pneumatiky. S vynikajúcim výkonom na snehu, ľade a mokrých cestách, ako aj s robustnou konštrukciou prispôsobenou pre SUV, tieto pneumatiky zaisťujú bezpečnú a pohodlnú jazdu počas celej zimnej sezóny.

História značky Kleber

Značka Kleber bola založená v roku 1910 vo Francúzsku. Názov značky pochádza od priezviska zakladateľa Édouarda Klebera. Firma začala vyrábať kvalitné pneumatiky pre osobné vozidlá a neskôr sa začala zameriavať aj na výrobu pneumatík pre ľahké nákladné vozidlá a agropneumatiky. V rokoch 1930 až 1960 Kleber získal povesť vynikajúceho výrobcu pneumatík a bol jedným z najväčších výrobcov v Európe. V roku 1981 bola značka Kleber kúpená spoločnosťou Michelin, ktorá vlastní značku dodnes. V súčasnosti Kleber ponúka širokú škálu pneumatík pre rôzne druhy vozidiel a jazdných podmienok. Ich pneumatiky sú známe svojou kvalitou a spoľahlivosťou, čím si získali dôveru mnohých vodičov na celom svete. Výrobca sa zameriava aj na ochranu životného prostredia a udržateľnosť. Firma sa snaží minimalizovať environmentálne riziká a znižovať emisie oxidu uhličitého pri výrobe pneumatík. V tomto smere sa Kleber snaží byť v súlade s cieľmi udržateľného rozvoja a zlepšovať svoje výrobky a procesy tak, aby boli čo najviac šetrné k životnému prostrediu. Celkovo možno povedať, že značka Kleber sa v priebehu svojej histórie stala jedným z popredných výrobcov pneumatík na svete a stále sa zameriava na vývoj kvalitných a spoľahlivých pneumatík pre rôzne typy vozidiel a podmienok.

Technické parametre
Šírka225
Výška65
PriemerR17
SezónaZimné pneumatiky
Hmotnostný index106
Rýchlostný indexH
Prilnavosť na mokrom povrchuC
Spotreba palivaC
Hlučnosť - typA
Hlučnosť pneumatiky69
Hmotnosť12
TypOsobné/SUV pneumatiky
EPREL1743653
EAN3528700745696
loader  Načítavam podobné produkty...

Novinky emailom

Chcete byť informovaný o novom tovare v našom sortimente, najnovších akciách a ponukách, ktoré pre vás pripravíme?
Prihláste sa k ich odberu e-mailom.

Facebook AutoObuv.sk pneumatiky