0918 227 808  (Po-Pia: 09:00-12:00, 13:00-16:00)

Celoročné pneumatiky Kleber 255/60R18 112V QUADRAXER SUV FSL

Cena: od 113,15
Cena bez DPH: od 94,29 €
Cena poštovného s DPH 3.6 €
Dostupnosť:Skladom v EU
Skladom v EU
Doručenie do 5 pracovných dní
113,15 €
Kód tovaru: 645576

Kleber Quadraxer SUV je všestranná celoročná pneumatika navrhnutá špeciálne pre SUV vozidlá, ktorá poskytuje optimálny výkon počas celého roka, bez ohľadu na poveternostné podmienky. Táto pneumatika kombinuje vynikajúcu priľnavosť na mokrých, suchých aj zasnežených cestách, čím zaisťuje bezpečnú a komfortnú jazdu v rôznych situáciách.

Hlavné vlastnosti Kleber Quadraxer SUV FSL:

  • Celoročný výkon: Pneumatika je navrhnutá pre optimálnu priľnavosť a stabilitu v rôznych poveternostných podmienkach. Špeciálny dezén poskytuje spoľahlivý výkon na suchých, mokrých aj zasnežených cestách.

  • Bezpečnosť na mokrých cestách: Vďaka inovatívnym drážkam a lamelám pneumatika efektívne odvádza vodu, čím znižuje riziko aquaplaningu a zlepšuje kontrolu nad vozidlom na mokrých povrchoch.

  • Ochrana ráfikov (FSL): Pneumatika je vybavená ochranným lemom na bočnici (Felgen Schutz Leiste), ktorý chráni ráfiky pred poškodením pri náraze na obrubník alebo iné prekážky.

  • Vynikajúci komfort: Quadraxer SUV je navrhnutá tak, aby poskytovala tichú a komfortnú jazdu, minimalizujúc vibrácie a hluk, čo je ideálne pre dlhšie cesty a každodenné používanie.

  • Odolnosť a dlhá životnosť: Pneumatika je vyrobená z kvalitnej zmesi gumy, ktorá zaručuje jej dlhú životnosť a rovnomerné opotrebenie, čo z nej robí ekonomicky výhodnú voľbu pre vodičov SUV.

Kleber Quadraxer SUV FSL je ideálnou voľbou pre motoristov, ktorí hľadajú univerzálne a spoľahlivé celoročné pneumatiky pre svoje SUV vozidlo. S výborným výkonom na rôznych povrchoch, ochranou ráfikov a vysokým komfortom jazdy je táto pneumatika skvelým riešením pre bezpečnú a pohodlnú jazdu počas celého roka.

História značky Kleber

Značka Kleber bola založená v roku 1910 vo Francúzsku. Názov značky pochádza od priezviska zakladateľa Édouarda Klebera. Firma začala vyrábať kvalitné pneumatiky pre osobné vozidlá a neskôr sa začala zameriavať aj na výrobu pneumatík pre ľahké nákladné vozidlá a agropneumatiky. V rokoch 1930 až 1960 Kleber získal povesť vynikajúceho výrobcu pneumatík a bol jedným z najväčších výrobcov v Európe. V roku 1981 bola značka Kleber kúpená spoločnosťou Michelin, ktorá vlastní značku dodnes. V súčasnosti Kleber ponúka širokú škálu pneumatík pre rôzne druhy vozidiel a jazdných podmienok. Ich pneumatiky sú známe svojou kvalitou a spoľahlivosťou, čím si získali dôveru mnohých vodičov na celom svete. Výrobca sa zameriava aj na ochranu životného prostredia a udržateľnosť. Firma sa snaží minimalizovať environmentálne riziká a znižovať emisie oxidu uhličitého pri výrobe pneumatík. V tomto smere sa Kleber snaží byť v súlade s cieľmi udržateľného rozvoja a zlepšovať svoje výrobky a procesy tak, aby boli čo najviac šetrné k životnému prostrediu. Celkovo možno povedať, že značka Kleber sa v priebehu svojej histórie stala jedným z popredných výrobcov pneumatík na svete a stále sa zameriava na vývoj kvalitných a spoľahlivých pneumatík pre rôzne typy vozidiel a podmienok.

Technické parametre
Šírka255
Výška60
PriemerR18
SezónaCeloročné pneumatiky
Hmotnostný index112
Rýchlostný indexV
Prilnavosť na mokrom povrchuB
Spotreba palivaB
Hlučnosť - typB
Hlučnosť pneumatiky71
Hmotnosť15.21
TypOsobné/SUV pneumatiky
EPREL1521343
EAN3528706455766
loader  Načítavam podobné produkty...

Novinky emailom

Chcete byť informovaný o novom tovare v našom sortimente, najnovších akciách a ponukách, ktoré pre vás pripravíme?
Prihláste sa k ich odberu e-mailom.

Facebook AutoObuv.sk pneumatiky