0918 227 808  (Po-Pia: 09:00-12:00, 13:00-16:00)

Celoročné pneumatiky Kleber QUADRAXER 3 215/45R18 93Y

Cena: od 119,05
Cena bez DPH: od 99,21 €
Cena poštovného s DPH 3.6 €
Dostupnosť:Skladom v EU
Skladom v EU
Doručenie do 5 pracovných dní
119,05 €
Kód tovaru: 452822

Kleber Quadraxer 3 sú celoročné pneumatiky, ktoré vám poskytujú spoľahlivý výkon a bezpečnosť bez ohľadu na to, či vonku svieti slnko, prší, sneží alebo je na ceste ľad. Vďaka unikátnemu dizajnu a zložkám vám Kleber Quadraxer 3 zaručí optimálnu priľnavosť a ovládateľnosť počas celého roka.

Prečo si vybrať Kleber Quadraxer 3?

  • Jedny pneumatiky, všetky ročné obdobia: Ušetrite si čas, peniaze a starosti s výmenou pneumatík dvakrát ročne.
  • Bezpečnosť na prvom mieste: Kleber Quadraxer 3 spĺňajú najprísnejšie bezpečnostné štandardy a zaručia vám istotu na ceste za každého počasia.
  • Vynikajúca priľnavosť na mokrom aj suchom povrchu: Inovatívny dezén pneumatiky Kleber Quadraxer 3 s hlbokými drážkami a lamelami zabezpečuje perfektný kontakt s vozovkou, a to aj na mokrom povrchu.
  • Spoľahlivá trakcia na snehu a ľade: Špeciálne navrhnuté dezénové bloky a zloženie gumovej zmesi zlepšujú priľnavosť a brzdný účinok na zasnežených a zľadovatelých cestách.
  • Dlhodobá životnosť: Kleber Quadraxer 3 sú vyrobené z odolných materiálov, ktoré predlžujú ich životnosť a umožňujú vám najazdiť viac kilometrov.
  • Komfortná jazda: Kleber Quadraxer 3 minimalizujú hluk a vibrácie počas jazdy, čo vám zaručí pokojný a príjemný zážitok z jazdy.

Pre koho sú Kleber Quadraxer 3 určené?

Kleber Quadraxer 3 sú ideálnou voľbou pre vodičov, ktorí:

  • Hľadajú univerzálne pneumatiky pre všetky ročné obdobia.
  • Nechcú sa zaoberať sezónnou výmenou pneumatík.
  • Ocenia komfortnú a bezpečnú jazdu za každého počasia.
  • Chcú ušetriť peniaze a čas.

Nečakajte a objednajte si Kleber Quadraxer 3 ešte dnes!

S Kleber Quadraxer 3 získate slobodu, bezpečnosť a komfort na cestách, a to všetko za priaznivú cenu

História značky Kleber

Značka Kleber bola založená v roku 1910 vo Francúzsku. Názov značky pochádza od priezviska zakladateľa Édouarda Klebera. Firma začala vyrábať kvalitné pneumatiky pre osobné vozidlá a neskôr sa začala zameriavať aj na výrobu pneumatík pre ľahké nákladné vozidlá a agropneumatiky. V rokoch 1930 až 1960 Kleber získal povesť vynikajúceho výrobcu pneumatík a bol jedným z najväčších výrobcov v Európe. V roku 1981 bola značka Kleber kúpená spoločnosťou Michelin, ktorá vlastní značku dodnes. V súčasnosti Kleber ponúka širokú škálu pneumatík pre rôzne druhy vozidiel a jazdných podmienok. Ich pneumatiky sú známe svojou kvalitou a spoľahlivosťou, čím si získali dôveru mnohých vodičov na celom svete. Výrobca sa zameriava aj na ochranu životného prostredia a udržateľnosť. Firma sa snaží minimalizovať environmentálne riziká a znižovať emisie oxidu uhličitého pri výrobe pneumatík. V tomto smere sa Kleber snaží byť v súlade s cieľmi udržateľného rozvoja a zlepšovať svoje výrobky a procesy tak, aby boli čo najviac šetrné k životnému prostrediu. Celkovo možno povedať, že značka Kleber sa v priebehu svojej histórie stala jedným z popredných výrobcov pneumatík na svete a stále sa zameriava na vývoj kvalitných a spoľahlivých pneumatík pre rôzne typy vozidiel a podmienok.

Technické parametre
Šírka215
Výška45
PriemerR18
SezónaCeloročné pneumatiky
Hmotnostný index93
Rýchlostný indexY
ZosílenieXL
Prilnavosť na mokrom povrchuB
Spotreba palivaC
Hlučnosť - typA
Hlučnosť pneumatiky69
Hmotnosť10
TypOsobné/SUV pneumatiky
EPREL1387957
EAN3528707228505
loader  Načítavam podobné produkty...

Novinky emailom

Chcete byť informovaný o novom tovare v našom sortimente, najnovších akciách a ponukách, ktoré pre vás pripravíme?
Prihláste sa k ich odberu e-mailom.

Facebook AutoObuv.sk pneumatiky