0918 227 808  (Po-Pia: 09:00-12:00, 13:00-16:00)

Celoročné pneumatiky Nexen N'BLUE 4SEASON 215/60R17 100V

Cena: od 93,10
Cena bez DPH: od 77,58 €
Cena poštovného s DPH 3.6 €
Dostupnosť:Skladom v EU
Skladom v EU
Doručenie do 5 pracovných dní
93,10 €
Kód tovaru: 447454

Nexen N'Blue 4Season sú celoročné pneumatiky navrhnuté pre vodičov, ktorí hľadajú spoľahlivé a praktické riešenie na celý rok. Tieto pneumatiky sú ideálne pre rôzne poveternostné podmienky, či už ide o suché letné cesty, daždivé dni, alebo mierne zimné podmienky. S dôrazom na bezpečnosť, komfort a úsporu paliva sú Nexen N'Blue 4Season ideálnou voľbou pre každodennú jazdu.

Hlavné vlastnosti Nexen N'Blue 4Season:

  • Všestranný výkon: Pneumatiky poskytujú vyváženú trakciu a stabilitu na suchých, mokrých aj zasnežených cestách, čím zaručujú bezpečnú jazdu v rôznych podmienkach.

  • Efektívne odvádzanie vody: Dezén pneumatiky je navrhnutý tak, aby rýchlo odvádzal vodu z kontaktnej plochy, čo minimalizuje riziko aquaplaningu a zvyšuje bezpečnosť na mokrých cestách.

  • Komfortná jazda: Optimalizovaný dezén prispieva k tichej a pohodlnej jazde, čo je ideálne pre dlhšie cesty a každodenné dochádzanie.

  • Ekonomická prevádzka: Pneumatiky Nexen N'Blue 4Season ponúkajú nízky valivý odpor, čo znižuje spotrebu paliva a predlžuje životnosť pneumatiky.

  • Celoročná spoľahlivosť: Vďaka vyváženej zmesi gumy a pokročilému dezénu sú tieto pneumatiky odolné a vhodné pre celoročné používanie, bez nutnosti sezónnej výmeny.

Nexen N'Blue 4Season je ideálnou voľbou pre vodičov, ktorí chcú univerzálne pneumatiky pre celý rok. S dôrazom na bezpečnosť, komfort a úsporu paliva poskytujú spoľahlivý výkon v rôznych poveternostných podmienkach, čím zaručujú pohodlnú a bezstarostnú jazdu.

História značky Nexen

Nexen Tire Corporation je juhokórejská spoločnosť založená v roku 1942, ktorá sa zaoberá výrobou pneumatík pre rôzne druhy vozidiel, ako sú osobné autá, SUV, dodávky, kamióny, autobusy a motocykle. Nexen má svoje výrobné závody v Južnej Kórei a Číne, Českej Republike a svoje produkty distribuuje do viac ako 140 krajín sveta. Spoločnosť Nexen sa snaží vyrábať vysokokvalitné a technologicky pokročilé pneumatiky s dôrazom na bezpečnosť, životnosť a ochranu životného prostredia. Pneumatiky sú v prvovýrobe pre niektoré vozidlá značky Škoda priamo z výrobného závodu v ČR.

Technické parametre
Šírka215
Výška60
PriemerR17
SezónaCeloročné pneumatiky
Hmotnostný index100
Rýchlostný indexV
ZosílenieXL
Prilnavosť na mokrom povrchuC
Spotreba palivaD
Hlučnosť - typB
Hlučnosť pneumatiky72
Hmotnosť11.9
TypOsobné/SUV pneumatiky
EPREL1266959
EAN8807622215681
loader  Načítavam podobné produkty...

Novinky emailom

Chcete byť informovaný o novom tovare v našom sortimente, najnovších akciách a ponukách, ktoré pre vás pripravíme?
Prihláste sa k ich odberu e-mailom.

Facebook AutoObuv.sk pneumatiky