0918 227 808  (Po-Pia: 09:00-12:00, 13:00-16:00)

Zimné pneumatiky Sebring 215/65R17 99V SUV SNOW

Cena: od 86,50
Cena bez DPH: od 72,08 €
Cena poštovného s DPH 3.6 €
Dostupnosť:Skladom v SR
Skladom v SR
Doručenie do 3 pracovných dní
86,50 €
Kód tovaru: 055050

Sebring SUV Snow - Nekompromisné zimné pneumatiky pre SUV

Sebring SUV Snow sú navrhnuté pre vodičov SUV, ktorí hľadajú maximálnu spoľahlivosť a bezpečnosť počas zimných mesiacov. Tieto pneumatiky poskytujú vynikajúci výkon na snehu, mokrých i suchých cestách, a to bez kompromisov. Vďaka efektívnej prevencii aquaplaningu a skvelej priľnavosti na snehovej kaši sú ideálne pre náročné zimné podmienky.

Kľúčové výhody:

  • Spoľahlivosť na každom povrchu: Výnimočná trakcia a stabilita na snehu, mokrej a suchej vozovke pre bezpečnú jazdu.
  • Efektívna prevencia aquaplaningu: Dezén pneumatiky je navrhnutý tak, aby účinne odvádzal vodu a zabránil stratám kontroly na mokrých cestách.
  • Výborný záber na snehovej kaši: Optimalizovaná konštrukcia pneumatiky poskytuje skvelý záber aj v najhorších zimných podmienkach.
  • Optimalizovaná spotreba paliva: Sebring SUV Snow nielenže zvyšuje bezpečnosť, ale tiež prispieva k úspore paliva, čo znižuje náklady na prevádzku.

Zimné pneumatiky Sebring SUV Snow sú perfektnou voľbou pre tých, ktorí nechcú robiť kompromisy medzi výkonom, bezpečnosťou a úsporou. Zvládnite zimu s dôverou a stabilitou, ktorú ponúkajú tieto pneumatiky.

História značky Sebring

Značka Sebring má nemecký pôvod a bola založená v roku 1987, pričom pôvodne sa špecializovala na výrobu športových výfukov pre rôzne automobilové značky. Od roku 2002 sa spoločnosť sústredí na výrobu pneumatík pre osobné vozidlá. Značka sa postupne stala populárnou medzi zákazníkmi a vybudovala si dôveru vďaka neustálemu zlepšovaniu kvality a rozširovaniu svojho sortimentu.

Dnes je Sebring známa najmä v Európe, ale svoje produkty stále viac rozširuje aj na ďalšie trhy. Spoločnosť Sebring Automotive GmbH ponúka širokú škálu pneumatík pre osobné vozidlá, SUV a ľahké úžitkové vozidlá, ktoré vynikajú kvalitou, odolnosťou a skvelým pomerom cena/výkon. 

Pneumatika pre tých, ktorí si cenia kvalitu.
Všetky pneumatiky značky SEBRING sú navrhnuté v spolupráci s jedným z popredných svetových výrobcov pneumatík, pričom ich výroba prebieha v Európe. Vďaka označeniu "Made in Europe" garantujeme certifikované výrobné procesy a vysokú kvalitu našich produktov.

Pneumatika pre tých, ktorí chcú napredovať.
Pneumatiky SEBRING sú vybavené modernými dezénmi podľa najnovších technológií, ktoré poskytujú skvelé jazdné vlastnosti, spoľahlivú bezpečnosť a vynikajúci výkon.

Pneumatika pre tých, ktorí chcú rozumne ušetriť.
S pneumatikami SEBRING nemusíte robiť kompromisy medzi kvalitou a bezpečnosťou.

Technické parametre
Šírka215
Výška65
PriemerR17
SezónaZimné pneumatiky
Hmotnostný index99
Rýchlostný indexV
Prilnavosť na mokrom povrchuC
Spotreba palivaD
Hlučnosť - typB
Hlučnosť pneumatiky70
Hmotnosť12
TypOsobné/SUV pneumatiky
EPREL419439
EAN3528700550504
loader  Načítavam podobné produkty...

Novinky emailom

Chcete byť informovaný o novom tovare v našom sortimente, najnovších akciách a ponukách, ktoré pre vás pripravíme?
Prihláste sa k ich odberu e-mailom.

Facebook AutoObuv.sk pneumatiky